Sed dignissim justo. Suspendisse fermentum erat. Duis consequat tortor. Mauris ut tellus a dolor. Suspendisse nec tellus. Donec quis lacus magna, sollicitudin id, turpis. Mauris in velit vel sollicitudin justo. Proin vitae massa nec cursus magna. Fusce blandit eu, ullamcorper in.
۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۳
طرزتهیه انواع ساندویچ
۹ اسفند ۱۳۹۶
نمایش همه

همبرگر یک غذای اروپایی است که اصلیت آن به کشور آلمان برمیگردد؛ جایی که برای اولین بار در شهر هامبورگ آلمان، گوشت چرخ کرد را به همراه نان به عنوان یک وعده غذایی عرضه کردند. امروزه با گذشت زمان، همبرگر به سراسر جهان راه پیدا کرده و تبدیل به یک غذای محبوب و بین المللی شده است. در کشور ایران هم، همبرگر یکی از محبوب ترین غذاهاست که بیشتر رستوران ها، با روش ها و نوآوری های متفاوتی، این غذای خوشمزه را عرضه می کنند. همبرگر جزو یکی از اصلی ترین غذا های فست فودی است؛ بدین معنا که آماده کردن آن زمان زیادی نمی برد؛ همچنین میزان کالری بسیار بالایی دارد. همبرگر را به شکل ها و روش های مختلفی می توان تهیه و طبخ کرد؛ در همین راستا، نام های متفاوتی برای این غذای خوشمزه در نظر گرفته شده است. برای مثال، هبرگر از گوشت و نان به همراه مخلفات تهیه شده است؛ اما در سوی دیگر، چیز برگر، یک نوع همبرگر است که در آن از پنیر پیتزاآب شده هم استفاده می شود.